Повече от 2 млн. потребители на iOS са изтеглили приложението на служба „Максим“

Повече от 2 млн. потребители на iOS са изтеглили приложението на служба „Максим“

27-fevral, 2018

„Максим: поръчка на такси“ се смята за едно от най-добрите приложения за поръчка на такси за iPhone и iPad. В App Store приложението е сред лидерите в тази категория с потребителска оценка 4,3.

Собствениците на iPhone активно използват приложението. В рамките на месец повече от 65% потребители поне веднъж са поръчвали такси с негова помощ. Като резултат чрез приложението постъпват повече от 45% поръчки.

Струва си да се отбележи, че 2 млн. е само предполагаемо количество на тегленията на приложението за iOS. Много потребители отказват да изпращат аналитични данни и те не се отчитат в статистиката. Фактическото количество на инсталиране на приложението е 2-3 пъти по-голямо и е сравнимо с данните за версията за Android, която неотдавна премина границата от 6 млн. тегления. Операционната система Windows Phone е по-малко популярна, затова количеството инсталации на приложението за нея е по-малко.

„Максим“ се стреми да направи поръчката на такси лесна и удобна и постоянно усъвършенства приложението. Ръстът на неговата популярност и високите оценки на потребителите са показатели за успеха на разработчиците.