«Максим» обнови приложението за поръчка на такси за Windows Phonе

«Максим» обнови приложението за поръчка на такси за Windows Phonе

17 Agustus 2017

В новата версия за потребителите на Windows Phone са достъпни всички функции, които са реализирани по-рано в приложението за платформите Android и iOS.

Основните промени, в сравнение с предишната версия, са напълно преработеният дизайн, автоматичното изчисляване на цената в списъка за избор на тарифи, търсенето на адрес по карта, опцията за преглед на местоположението на водача и маршрута по поръчката на карта, възможността за споделяне реалния маршрут на пътуването, автоматичното определяне на града, чат с водача.

Фактически това е ново приложение, по-функционално и приятно на външен вид. При това процесът за поръчка на такси остава максимално лесен и бърз. Пътуването може да бъде платено в брой или безкасово.

Потребителите могат да изпратят отзив за новата версия на приложението чрез формата за обратна връзка в допълнителното меню. Новата версия има вече първите положителни отзиви:

— Благодаря за приятния модерен интерфейс. Благодаря за това, че сте добавили карта на града, на която визуално може да се види, къде се намира автомобилът. Благодаря за това, че коригирахте менюто за уведомления и добавихте възможност да се свърже банкова карта. Благодаря за това, че не сте забравили за нас, потребителите на Windows Phone! — това е отзивът на един от потребителите на приложението.