«Максим» актуализира приложението за поръчка на такси за платформата Windows Phonе

«Максим» актуализира приложението за поръчка на такси за платформата Windows Phonе

13 April 2017

От 12 април собствениците на мобилни устройства с операционна система Microsoft получават покана да използват новата версия на приложението «Максим: поръчка на такси».

За момента новата версия се инсталира като отделно приложение от Microsoft Store. Предишната версия се запазва на устройството, но по-късно тя автоматично ще се актуализира за всички потребители.

В новата версия за потребителите на Windows Phone стана достъпна цялата функционалност, която по-рано беше реализирана в приложението за платформите Android и iOS. Напомняме, че основните промени в сравнение с предишната версия, са изцяло обновения дизайн, автоматичното изчисляване на цената в списъка за избор на тарифите, търсенето на адреса на картата, преглед на местоположението на водача и на маршрута на поръчката на картата, възможност за споделяне на пътя на пътуването, автоматично определяне на града, чат с шофьора.

Всъщност това ново приложение е по-функционално и по-приятно на външен вид. Като при това, процесът за поръчка на такси остава максимално лесен и бърз. Пътуването може да бъде платено както в брой, така и по безкасов път.

Отзиви за новата версия на приложението потребителите могат да изпратят чрез формата за обратна връзка в страничното меню.