5 най-популярни марки автомобили сред жените в България

5 най-популярни марки автомобили сред жените в България

7 март 2019 г.
#taximaxim

По случай Международния ден на жената специалистите от служба „Максим“ подготвиха рейтинг на автомобилите, с които най-често работят жените – таксиметрови водачи в България.

Най-популярните модели автомобили се оказаха Dacia Logan и Volkswagen Caddy, те си поделят първото място в рейтинга. Те са предпочитани от по 8% от общото количество жени, които сътрудничат с „Максим“. На второ място е Hyundai Elantra, който е избран за работа от 6% от дамите. Малко по-рядко представителките на прекрасния пол отдават своето предпочитание на автомобилите KIA Ceed, Citroen C4 и Audi A3, общо такива коли управляват по 4% от жените шофьори. Тези модели автомобили са на трето място в рейтинга.

Рейтингът може да помогне на дамите, които още не са избрали своя автомобил. Всички марки, представени в списъка, са преминали „дамски тестдрайв“ и са спечелили доверието на представителките на прекрасния пол.

Ако на 8 март поръчаният от Вас автомобил е шофиран от жена, постарайте се да намерите топли думи, за да й честитите празника.