С «Максим: поръчка на такси» можете да извикате кола още по-бързо

С «Максим: поръчка на такси» можете да извикате кола още по-бързо

13 март 2017 г.

Фирменото мобилно приложение за Android е актуализирано до версия 3.1.1. Сега за създаването на поръчка са достатъчни само два клика: можете да създадете пряк път на избраното пътуване на главния екран на смартфона и да поръчате такси незабавно.

В приложението е добавено хибридно търсене: сега в един ред можете да въведете и името на улицата и номера на сградата, а посочването на крайната точка на маршрута не е задължително. При такава поръчка сервиса ще покаже минималната стойност на услугата, а крайната цена бъде определена в края на пътуването. Използвайки новата функция, трябва да имате предвид, че при задаване на крайната точка таксито ще пристигне по-бързо, тъй като водача ще има повече данни за поръчка.

Освен това е засилена сигурността на достъпа до приложението «Максим: поръчка на такси». Всяко устройство ще има свой собствен код за идентификация. Той ще бъде винаги различен, и вероятността, че външен човек ще получи достъп до приложението от името на клиента, е изключена.

Автоматично обновяване за тази версия няма да има, но потребителите ще получат системно съобщение за възможността за актуализиране на приложението. Също така можете да го актуализирате и директно от Google Play.

Нови версии на «Максим: поръчка на такси» се разработват и за iOS, и Windows Phone.